Kérd rendelésed PostaPontra vagy PickPackPontra, és fizess csak 690 Ft-ot a szállításért! INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft FELETT!

BabaTappancs Blog - Hírek a Babavilágból

Tudtad, hogy a rendszeres kerékpározás elengedhetetlen a gyermekek egészséges fejlődését tekintve? Pont ezért nagyon fontos, hogy megragadjuk a lehető legtöbb alkalmat arra, hogy nyeregbe pattanva közlekedjünk velük. Na de nézzük egy kicsit bővebben!

 

 

 

 

 

Közeledik a szeptember, kezdődik a bölcsi, az ovi és a suli! Mikre lehet szükségetek? Összeállítottunk egy gyors és rövid ellenörzőlistát, ami segíthet a készülődésben!

Legyen a Tied a legszuperebb futóbicikli! Legújabb játékunkban egy SunBaby Molto átalakítható bringát nyerhetsz meg! Érdekel a hogyan? Akkor olvass tovább!

 

Olyan kreatív fejlesztő játékot keresel gyermeked részére, amely örömet okoz számára és szórakoztatóan tölti ki a szabadidejét is?

 

 

 

 

Alkotni jó dolog, ha pedig környezettudatosan teszed, még jobb! Hogy mit teszünk mi a környezetért? A héten elkezdtük bevezetni az új KÖRNYEZETBARÁT, csomagolásmentes szoborkészítő készleteinket, amik nem tartalmaznak felesleges műanyagot, fát, papírt.

Az óvodának hatalmas szerepe van a gyermekek képességeinek fejlesztésében és a szocializációs folyamatokban, hiszen ezzel készítik fel őket az iskolás évekre. Azonban számos lehetőség adott arra is, hogy otthon és játszva tanulhassunk a gyerkőccel az iskolakezdést megelőző időszakban. Mire gondolunk pontosan? Következő sorainkból azonnal kiderül.

 

 

 

Nem kell többet kompromisszumot kötve egy alacsonyabb minőségű terméket venni. Nem kell elhalasztani a gyermek ruhatár cseréjét, vagy egy váratlan nagyobb kiadást igénylő bevásárlást. Tönkrement a babakocsi vagy ellopták a folyosóról és azonnal kell egy másik? Elindítottuk új szolgáltatásunkat:az Áruhitelt!

A Vespa nem csak egy robogó. A Vespa egy életérzés! Újra kapható webáruházunkban, hogy Ti is átélhessétek ezt a hatalmas élményt! Száguldj vele végig a városon és legyél te a legmenőbb motoros a környéken!

 

A matematika nagyon fontos az ember életében és a megértését már pici gyermekkorban érdemes elkezdeni. Ehhez vicces és mókás oktató játékok kellenek, mint ez a világsikernek örvendő számmérleg, amit most korlátozott darabszámban, de ismét sikerült beszereznünk CSAK NEKTEK!

Hurrá! Végre tombol a nyár! Egész évben ezt az időszakot várjuk, használjunk hát ki minden kínálkozó alkalmat, és élvezzük amit csak lehet! Irány a strand!

 

 

 

A gyermekkor legfőbb fejlesztő tevékenysége nem más, mint a játék. De vajon melyek azok a készségfejlesztő játékok, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni gyerkőcöd számára?

 

 

????Hallottál már a szivargyújtóról is tölthető OKOS MELLSZÍVÓRÓL ami ideális az utazásokhoz is?????
Az okos elektromos mellszívó BPA mentes, széles szájú cumisüveggel, érintőképernyős kijelzővel, beépitett újratölthető akkumulátorral elátott, kompakt kialakítású, különböző forrásokból tölthető.

HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?

Megrendelés

Rendeld meg a terméket webáruházunkban és küldd be a hitelkérelmet.

Előminősítés

A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.

Szerződés

Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.

Videós azonosítás

Kösd meg szerződését online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!

Termékátvétel

A hitelkérelem elfogadása esetén tájékoztatást kapunk a Cofidis-től, hogy a termék kiszállítható.