KISZÁLLÍTÁS MÁR 990 Ft-TÓL!

Telefonos ügyfélszolgálatunk:
 06-1-394-0934

Cikkek és hírek a babavilágból

A babarágókák, vagy más néven fogzási rágókák, népszerű játékok azoknak a csecsemőknek, akik a fogzás időszakában vannak. Ez a folyamat fájdalmas lehet a csecsemők számára, és a babarágókák segíthetnek enyhíteni az őket érő kellemetlenségeket.

Az ágyneműhuzatok kiválasztása nagyon fontos, különösen akkor, ha gyerekszobáról van szó. A gyerekek általában több időt töltenek az ágyban, mint a felnőttek, így az ágyneműk kényelmeseknek és biztonságosaknak kell lenniük.

Felkutattuk a piacot és kiválasztottuk a legjobb matracokat a minőség, a kényelem, az ár és a felhasználói vélemények alapján.

Az emberiség számos módszert talált ki arra vonatkozólag, hogy mérje az eltelt időt. Az idő fogalma mindig is fontos volt az emberek életében, elég csak arra gondolni, hogy az emberek életét is mérjük életkor formájában. Az okostelefonok és az internet segítségével bármikor ellenőrizhetjük az időt, azonban, ha azt szeretnénk megtudni, hogy pontosan mennyi idő telt el az életünkben az első pillanatunktól kezdve, szükségünk van egy olyan eszközre, amely pontosan képes meghatározni ezt az időtartamot. Megtehetnénk, hogy elkezdjük manuálisan kiszámolni, hogy hány nap telt el a születésünk óta, de hamar bezavarodnánk, mert nem csak azt kell figyelembe venni, hogy melyik hónap hány napos, hanem azt is, hogy hány szökőév volt a születésünk óta.

Csoki. Morzsa. Kiömlött a kakaó. Bizony közvetlen veszélyek is fenyegetik otthonunkat, amikor gyerekeink vannak, ezért gondoskodnunk kell róla, hogy bútoraink, különösen kanapénk ellenálljanak nekik.

A szövegkiemelők olyan eszközök, amelyeket a papíron található szövegek vagy ábrák kiemelésére használnak. A szövegkiemelők egyaránt használhatók az iskolában, az irodában, vagy otthon. Azok a szövegek, amelyeket kiemelnek, könnyen megtalálhatók és könnyen megjegyezhetők..

A Gyermekleukémia Alapítvány egy nonprofit szervezet, mely a leukémiában szenvedő gyermekek és családjaik megsegítését tűzte ki célul. Megbízható, támogató munkájukra már 20 éve, 2003-óta lehet számítani.

Egyre több nő fordul a gyógynövények használatához menstruációs fájdalmak kezelésére. Ha Ön is kellemetlen görcsöktől szenved, tudja, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni. Szerencsére számos módszer segíthet a megkönnyebbülésben, és a gyógynövények egyike ezeknek a csodálatos gyógymódoknak. A menstruációs fájdalom kezelésére szolgáló gyógynövények széles választéka létezik, amelyeket évszázadok óta használnak, és ebben a cikkben róluk fogunk beszélni.

Sajnos néhány nőnél a terhesség alatti fejfájás a szülés után is folytatódhat . Érdekes módon ennek a fejfájásnak számos változata van az előfordulásának okától és egyéb tényezőktől függően.

A kismama hálóingnek számos előnye van nemcsak a nő számára, hanem az orvosok számára is, akik jobban és gyorsabban hozzáférnek a páciensük alhasi részéhez. A szülés akár több óráig is tarthat, mivel sok nehézséggel járhat, érdemes legalább a megfelelő ruházatot kiválasztani hozzá. A kismama hálóingek különböző szabásúak lehetnek, úgy tervezték őket, hogy megkönnyítsék az orvosok munkáját, ugyanakkor ne fosszanak meg az intimitásától, mint az átlátszó, eldobható hálóingek.

Néha a családi élet mindennapi kavalkádja miatt úgy érezhetjük, hogy egyszerűen elszakadnánk már a famíliától. Ilyenkor lehetséges, hogy mindenki visszavonul a lakás elkülönült zugaiba, hogy produktív énidőt kreáljon. Vagy egymás helyett az aktuális teendő listára koncentráltok, miközben egy csomó ügyet intéztek. Vagy talán csak átrohanunk a közös vacsorán, mert a szemünk csak egyetlen dolgon lebeg: egy pohár bor + kanapé + tévé. Amikor ez megtörténik, elfogyhat a türelmünk, és persze a gyerkőcök is kicsekkolhatnak az együttműködésből – de általában a kettő együtt jön. Ilyenkor néhány dolognak varázslatos ereje van, amely mosolyogva és nevetve összehoz minket: ezek a játékok.

Veled is előfordult már, hogy játék közben a kisgyerekedet nézted, aki teljesen belefeledkezett abba, amit csinál? Ahogy a hangokat adja ki bizonyos játék közben, ahogyan ugrál, amikor új ötlete támad? Az ilyen pillanatokat szeretné megállítani a ember, és mindig emlékezni arra, hogy milyen volt a hangja és testének mozgása, másrészt pedig azon tűnődni, hogy milyen lesz, amikor már felnőtt? Vajon még mindig ilyen pozitív és kíváncsi? Személyiségének mely aspektusai maradnának meg, és melyek változnának meg?

TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand.  A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok:

 

HA 30.000 Ft ÉRTÉKBEN VÁLOGATSZ ÖSSZE TERMÉKEKET, RÉSZLETFIZETÉSSEL IS MEGVEHETED!

Megrendelés

Rendeld meg a terméket webáruházunkban és küldd be a hitelkérelmet.

 

Előminősítés

A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.

 

Szerződés

Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.

 

Videós azonosítás

Kösd meg szerződését online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!

 

Termékátvétel

A hitelkérelem elfogadása esetén tájékoztatást kapunk a Cofidis-től, hogy a termék kiszállítható.