1136 Budapest, Balzac utca 42.
Nyitva: H-P: 11-16
Telefonszám: : 06-1-394-0934

Cikkek és hírek a babavilágból

Szeretnéd tudni, hogyan leszünk nyitva december végén? Itt egy rövid összefoglaló arról, amit csak tudni lehet!

Veled is előfordult már, hogy játék közben a kisgyerekedet nézted, aki teljesen belefeledkezett abba, amit csinál? Ahogy a hangokat adja ki bizonyos játék közben, ahogyan ugrál, amikor új ötlete támad? Az ilyen pillanatokat szeretné megállítani a ember, és mindig emlékezni arra, hogy milyen volt a hangja és testének mozgása, másrészt pedig azon tűnődni, hogy milyen lesz, amikor már felnőtt? Vajon még mindig ilyen pozitív és kíváncsi? Személyiségének mely aspektusai maradnának meg, és melyek változnának meg?

Valószínűleg nincs olyan szülő, aki legalább egyszer ne találkozott volna olyan gyerekkel, aki nem hajlandó felöltözni. És itt az akarat és az erő harcában találjuk magunkat, ahol mindenki megpróbálja megvédeni azt a tevékenységet, amit éppen végez, vagy amit minél hamarabb el kell végeznie. De milyen okok akadályozhatják a kisgyermekek együttműködését az öltözködés során, és hogyan oldhatjuk meg könnyebben ezt a problémát?

A babafigyelő rendszereknek számos előnye van, ezért minden szülő a legjobbat szeretné megvásárolni gyermekének.  A babaőrző kiválasztása nehéz feladat, hiszen óriási a választék a termékekből és az árakból. Segítségül összegyűjtöttünk néhány szakértői információt, hogy kiválaszthasd a legjobb babaőrzőt a piacon.

A koncentráció egy belső lelkiállapotot feltételez, amelyben csak az számít, amit teszel. A problémák, aggodalmak teljesen eltűnnek. És ezt az érzését, amely kizár minden más külső tényezőt, áramlási állapotnak nevezzük. De mit tesz nekünk az áramlás? Ez az állapot sokkal többet ad nekünk, mint egy egyszerű érzelem. Kiteljesedettnek érezzük magunkat, és ez hosszú távú feltétel. Természetesen minden gyereknek sikerül rövid távon összpontosítania, de szinte lehetetlen, hogy bizonyos külső tényezők ne ragadják el a figyelmét. Az a gyermek, aki egy adott feladat elvégzéséig koncentrált marad, az hosszú távon sokat fog elérni.

Az INCABABY hinták Európában készülnek kiváló minőségű és szigorú tanúsítványokkal rendelkező bababarát alapanyagokból. A gyártó hisz abban, hogy a gyermekeknek csak a legjobbat szabad nyújtani minél inkább szélesebb és elérhetőbb körben, hogy a prémium minőség ne legyen kiváltság.

A társasjátékok régen a családi közös szórakozás kihagyhatatlan részei voltak. Sajnos manapság sokak életében ez háttérbe szorul, hiszen a családok már nem töltenek el annyi minőségi időt közösen. Pedig ez a kulcs ahhoz, hogy elmétek aktív és egészséges maradjon, valamint, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsetek el a családdal és a gyerekekkel. Ha nem olvastál még a társasjátékok előnyeiről és arról, hogyan változtathatja meg az életedet, akkor ez a cikk kifejezetten a te számodra készült!

Ha szórakoztató tevékenységekről van szó, amelyeket a kicsivel közösen végezhetsz, nemcsak változatosak, de kategóriákra is vannak osztva, kortól és érdeklődési szinttől függően. Bármely életszakaszban ajánlottak a kicsik számára a játékok, legyen szó viccesekről, interaktívakról, vagy olyanokról, amelyek fejlesztik intelligencia szintjüket és mozgásban tartják. Gyermekeddel eltöltött minden pillanat erős köteléket hozz létre, amely lehetővé teszi számára, hogy a bizalmi birtokába fogadjon téged.

A születés utáni első 3 hónap, nemcsak a szülők számára, de egy újszülött számára is nehéz időszak, mivel még csak most tanul alkalmazkodni a körülötte lévő világhoz. Már ebben az időszakban a hinták használata számos előnnyel jár. Fontos viszont, hogy a hinta kiválasztásakor vedd figyelembe a gyermek életkorát, és az otthonotokban rendelkezésre álló helyet.

Még akkor is, ha gyereked nem jár iskolába ezekben a hónapokban, remek fizikai, kognitív vagy szociális készségeket tud szerezni. Mint már oly sokszor hangsúlyoztuk a játék a felfedezés és a tanulás legjobb módszere. A parkban vagy a családi nyaralások során olyan új helyzeteket él meg, amelyek alapvető szerepet játszanak fejlődésében.

Jaj, jaj, az a pelenka! A szülés után egy kis időbe telik, amíg a baba hozzászokik a pelenkához, később pedig alig várjuk, hogy levegyük róla. A babáink nem könnyítik meg számunkra az elválasztás folyamatát. A helyzetet pedig tovább rontják szüleink, ismerőseink, akik sokkal jobban nevelik gyermekeinket, mint mi magunk. Kedves szülők, figyelem! Minden gyermek más és más. Ha a barátnőd kislánya már használja a vécét, de a te kisfiad nem mutat érdeklődést iránta, nem kell pánikba esned.

Te is hallottál már arról, hogy Franciaországban a gyerekek állítólag gond nélkül képesek órákig végigülni a vacsorát? Vagy hallottad már azt a mondást, hogy azok a családok, akik együtt esznek, együtt is maradnak? Vagy hogy a vacsoraidő a legjobb alkalom arra, hogy családként összerázódjunk? Nos, nem biztos, hogy a szülők elhiszik azt, hogy ezek közül bármelyik is teljesen igaz, de van valami, amit a közös étkezés során meg lehet állapítani. Hogy a kisgyermeked határozottan nem hasonlít a franciaországi gyerekekre!

TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand.  A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok:

 

HA 30.000 Ft ÉRTÉKBEN VÁLOGATSZ ÖSSZE TERMÉKEKET, RÉSZLETFIZETÉSSEL IS MEGVEHETED!

Megrendelés

Rendeld meg a terméket webáruházunkban és küldd be a hitelkérelmet.

 

Előminősítés

A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.

 

Szerződés

Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.

 

Videós azonosítás

Kösd meg szerződését online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!

 

Termékátvétel

A hitelkérelem elfogadása esetén tájékoztatást kapunk a Cofidis-től, hogy a termék kiszállítható.