BabaTappancs Blog - Hírek a Babavilágból

Tudtad, hogy már nem csak tv-d vagy a telefonod lehet okos, hanem gyermeked pelenkája is?

Bizony, a Pine Smart a világ első és egyetlen olyan pelenkája, amely képes a vizeletből kimutatni a húgyúti fertőzést! . Magyarországon az elsők között már nálunk is beszerezheted! Olvass tovább és ismerd meg ezt a forradalmi újdonságot!

Mielőtt elindulnál beszerezni a babakocsit leendő gyermeked számára, rengeteg időt és energiát megspórolhatsz azzal, ha már némi elképzeléssel kerekedsz útnak, hogy végül valóban azt a modellt válaszd ami kielégíti minden igényedet.

Rohamosan közeleg május vége, nyakunkon a gyereknap! Te kitaláltad már, milyen ajándékkal teszed szebbé ezt a napot gyermeked számára? Napjainkban kapható játékok sokasága nem feltétlenül könnyíti meg a választást, de nem lehetetlen feladat, hogy megtaláld gyermeked számára legtökéletesebbet, ami végül garantált örömet csal majd az arcára.

Pénteken két fantasztikus hangú énekesnő, Betti és Nági látogatott meg minket. A testvérek kapcsolata nagyon szoros, ráadásul a zenei karrierjük is hamarosan a csillagok közé fogja emelni Őket - ezért gyorsan le is vettünk összekulcsolt kezükről egy mintát, hogy elkészítsük saját kézszobrukat. Azt az emléket, ami egészen biztosan nagyon sokat fog jelenteni Nekik sok-sok év múlva.

A BabaTappancs webáruház 2017-es alapítása óta folyamatosan figyeljük, hogy mire lehet még szükségetek. Ezért kezdtük bővíteni egy évvel később kínálatunkat minőségi és márkás baba-mama-gyermek termékekkel. Mostanra a több mint 60.000 nálunk elérhető árucikkünkkel Magyarország egyik legnagyobb babás webáruháza lettünk, ahol gyakorlatilag minden beszerezhető ami csak kellhet 0-8 éves korig.

A válasz rendkívül egyszerű: mert jót tesz neki és a fejlődésének. Az idegrendszer 0-5 éves kor között fejlődik a legintenzívebben és a mozgás ebben is segít.

Te hallottál már a házilag is elkészíthető kéz- és lábszobrokról? Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen egy hihetetlen részletgazdagságú, elképesztően élethű 3 dimenziós szobrocskáról van szó.

D. Nagy Orsolya, az Életre Fel háziasszonya tavaly látogatott meg minket még a régi üzletünkben, ahol a saját gyártású termékeinkről, a 3D BabaTappancs kéz és lábszobor készítő készleteinkről kérdezett.

Gyakorlatilag minden, amire egy gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Baba webáruház ingyenes házhozszállítás 20000 Ft feletti rendelésnél! Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető babaöböl

Nagyon sok hirdetést lehet találni, amikben használt autósüléseket kínálnak eladásra. Vannak szépek, de akadnak nagyon leharcolt, akár 10 éves, vagy még idősebb elnyűtt darabok is. Az áruk nagyon kedvező, de tényleg megéri őket megvenni?

Gyere és vedd át rendelésed személyesen! A Lehel téri metrómegállótól pár sarokra vagyunk, ahol egy gyönyörű üzlettel várunk!

Mi a BabaTappancsnál úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben nem a mi érdekeink a legfontosabbak, hanem a Ti és főleg a gyermekeitek egészsége.