VÁSÁROLJ 10.000 FT FELETT ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 FT ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Cikkek és hírek a babavilágból

Ágyneműhuzatok kiválasztása gyerekek számára

2023.03.05 08:31
Ágyneműhuzatok kiválasztása gyerekek számára

Az ágyneműhuzatok kiválasztása nagyon fontos, különösen akkor, ha gyerekszobáról van szó. A gyerekek általában több időt töltenek az ágyban, mint a felnőttek, így az ágyneműk kényelmeseknek és biztonságosaknak kell lenniük.

Ha azt szeretnénk, hogy gyermekeink éjszakájukat kényelmesen és biztonságosan töltsék, akkor érdemes átgondolni, milyen szempontokat kell figyelembe venni az ágyneműhuzat kiválasztásakor.

 

Az első és legfontosabb szempont az anyag, amelyből az ágyneműhuzat készült. A legjobb választás a pamut vagy a pamutkeverék, mivel ezek az anyagok nagyon kényelmesek és légáteresztőek. Az ilyen típusú ágyneműhuzatok kellemes érzést nyújtanak a bőrnek, és csökkentik az irritáció esélyét.

 

A következő fontos szempont az ágyneműhuzat mérete. A gyerekek ágyai általában kisebbek, mint a felnőtt ágyak, így az ágyneműhuzatokat is ennek megfelelően kell kiválasztani. Az ágyneműhuzatoknak jól kell illeszkedniük az ágyra, hogy ne csúszanak le a gyerekről alvás közben.

 

A harmadik szempont az ágyneműhuzat mintája és színe. A gyerekek szeretik a színes és mintás ágyneműket, így érdemes olyan ágyneműhuzatokat választani, amelyek a gyermek korának és ízlésének megfelelőek. A színek és a minták lehetővé teszik, hogy a gyerekek életre keltsék az ágyukat és persze, hogy élvezhessék a kényelmet.

 

Érdemes olyan ágyneműhuzatot választani, amely könnyen tisztítható. A gyerekek általában piszkosak és gyakran foltosak lehetnek, így fontos, hogy az ágyneműhuzatok mosógépben moshatók és száríthatók legyenek.

 

Ezen kívül, fontos megemlíteni a biztonsági szempontokat is, különösen, ha kisgyerekekről van szó. A túl puha, flanel ágyneműhuzatok és a nagy, bő ágyneműk könnyen rátekeredhetnek a gyermekre. Éppen ezért, érdemes olyan ágyneműhuzatot választani, amely megfelelő méretű és illeszkedik az ágyra, valamint szorosan tartja a paplanokat, párnákat.

 

A 3 részes ágynemű huzat szettek általában tartalmaznak egy paplanhuzatot, egy nagy és egy kis párnahuzatot. Érdemes olyan szettet választani, amely tartalmazza ezeket az elemeket, hogy ne kelljen külön-külön meg vásárolni őket.

 

Ha a gyermekünk allergiás vagy asztmás, akkor érdemes hypoallergén ágyneműhuzatot választani. Ezek az ágyneműk speciális anyagokból készülnek, amelyek csökkentik a poratkák számát, és megakadályozzák az allergiás reakciókat.

 

Végül, ha online vásárolunk, érdemes olyan ágyneműhuzat webáruházakat választani, amelyek kiváló minőségű ágyneműhuzatokat kínálnak, és amelyeknek jó visszajelzéseik vannak a vásárlóiktól. Így biztosak lehetünk abban, hogy a vásárolt ágyneműhuzatok kiváló minőségűek, kényelmesek és biztonságosak lesznek a gyerekszobában.

 

Összefoglalva, ha egy 3 részes ágyneműhuzat garnitúrát választunk a gyerekszobába, akkor fontos figyelembe venni az anyag minőségét, az illeszkedést, a mintát és a színeket, valamint az egyszerű tisztíthatóságot.


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok: