VÁSÁROLJ 10.000 FT FELETT ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 FT ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Elállás bejelentése

Ha szeretnél elállni a vásárlástól, akkor ennek az űrlapnak a hiánytalan kitöltésével tudod bejelenteni és ezzel megkezdeni a folyamatot. 


Kérjük, hogy az alábbiakat készítsd össze a hatékonyabb ügyintézés érdekében:

- Ellenőrizd, hogy a tartozékok hiánytalanul megvannak,
- Ellenőrizd, hogy a visszaküldendő terméket a szállítási követelményeknek megfelelően csomagoltad be (a nem megfelelő csomagolás miatt keletkező sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni).


Nem veszünk át:

- utánvétellel küldött,
- sérült,
- a termék jellegének nem megfelelően becsomagolt,
- nem a BUBA 2024 Kft nevére vagy címére címzett,
- nem az eredeti megrendelést leadó nevével és a rendelésszám feltüntetése nélkül feladott csomagokat.

A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához
szükséges használatot meghaladó használatból és sérülésekből eredő értékcsökkenésért
minden esteben anyagilag felel. Az elállási jog gyakorlása során olyan termék esetében,
amelyet a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához
szükséges használatot meghaladó mértékben használtak, az értékcsökkenés mértéke akár
100 % is lehet.

Az ügyintézés típusa:


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok: