VÁSÁROLJ 10.000 FT FELETT ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 FT ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Cikkek és hírek a babavilágból

Az ideálias utazótárs!

2021.06.27 19:22
Az ideálias utazótárs!
????Hallottál már a szivargyújtóról is tölthető OKOS MELLSZÍVÓRÓL ami ideális az utazásokhoz is?????
Az okos elektromos mellszívó BPA mentes, széles szájú cumisüveggel, érintőképernyős kijelzővel, beépitett újratölthető akkumulátorral elátott, kompakt kialakítású, különböző forrásokból tölthető.
Éjszakai fénnyel, 9 erősségi fokozattal, stimuláló masszázs funkcióval, beépített inteligens memória-chip rendszerrel, időmérővel. Kompakt kialakítású, különböző forrásokból tölthető, rendkívűl halk készülék.


A mellszívó használható az ergonomikus kialakítású mellszívó készülékkel is és leválasztva is. Ekkor a szívófejes cumisüveget a mellszívóval egy mellékelt szilikon csővel kell összekötni és fejéskor csak a szívófejes cumisüveget kell tartani.
A mellszívón összesen 27 különböző módozat állítható be! Stimuláló masszázs a fejés előkészítésére, fejés és intenzív fejési módok melyek mindegyike 9-9 erősségi fokozatban állítható.


A lefejtett tej a mellékelt cumisüveggel rögtön felhasználható. A felesleges tej rövid ideig hűtőgépben, hosszabb ideig fagyasztószekrényben tárolható. A fagyasztószekrényben történő tároláshoz használja a tejtároló zacskót!



Kompakt, ergonomikus kialakítású, könnyen tisztántartható, kényelmesen használható, különböző forrásokból tölthető, rendkívül halk készülék. A sokrétű beállítási lehetőségeknek köszönhetően minden felhasználó be tudja állítani a számára legkomfortosabb szívási teljesítményt.


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok: