BabaTappancs Blog - Hírek a Babavilágból

BabaTappancs a TV-ben!

2021.04.15 07:00
BabaTappancs a TV-ben!

D. Nagy Orsolya, az Életre Fel háziasszonya tavaly látogatott meg minket még a régi üzletünkben, ahol a saját gyártású termékeinkről, a 3D BabaTappancs kéz és lábszobor készítő készleteinkről kérdezett.

Az Életre Fel háziasszonyának annyira megtetszettek Neki is ezek a remek csomagok, hogy vittek is belőle párat saját felhasználásra és otthon el is készítették azokat. Az alkotások azóta is a lakásuk kiemelt helyén találhatóak és igéretünkhöz híven - kőbe öntött örök emlékek lettek! :)

A riportban egy fejlesztőpedagógus és mozgás terapeuta is megszólal

Polus Enikő szerint amikor a család együtt játszik, összehozza a családi kohéziót, az egyetértést, a humort. Onnantól, hogy egy taktilis játék vesz részt benne, ami egy olyan anyag ami valamilyen szinten természetes, a léleknek ad egy megnyugvást és ezáltal a család sokkal inkább úgy vesz részt benne, hogy valami közöset alkotnak. Benne van az is, hogy azt gondoljuk a gyereink mindíg kicsik maradnak, pedig bizony megnőnek és kirepülnek... Neki már mindhárom kirepült. És mi maradt? Az az emlék amit közösen létrehoztak.

Ha kedvet kaptok Ti is a szobrászkodáshoz, ne habozzatok! Készítsétek el még ma saját emlékszobrotokat mert az idő gyorsan múlik!