Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Markolós rugdalózó

Cikkszám: 
18585047062
Ez a bájos, ujjatlan rugdalózó, melyet fiú babák számára terveztünk, egyszerűen elbűvölő. Az életkorának megfelelően 6-12 hónapos babáknak ajánlott, és kék színben pompázik. Az elején található markoló minták a baba játékos oldalát emelik ki, miközben a lábfej nélküli kialakítás biztosítja a szabad mozgást.

A vállon elhelyezett patentok segítségével könnyedén fel- és levethető, így a pelenkázás is gyerekjáték lesz. A rugdalózó 100% pamutból készült, ami garantálja, hogy baba bőre szabadon lélegezzen, miközben ő maga is kényelmesen érzi magát.

Az I. osztályú minőség biztosítja, hogy a termék hosszú távon is megőrizze formáját és színét. Fontos megjegyezni, hogy a terméknél megadott életkor csak irányadó, hiszen minden baba más és más fejlődési ütemben halad.

A rugdalózó nikkelmentes patenttal készült, így az arra érzékeny babák sem fognak allergiás reakciót tapasztalni. Büszke vagyunk arra, hogy termékünk teljes mértékben magyarországi származású, ezáltal támogatva a hazai kisiparosokat. Ennek a rugdalózónak a segítségével a baba divatos, kényelmes és egészséges marad.
10 DARABNÁL TÖBB RAKTÁRON
3 190 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Markolós rugdalózó
Markolós rugdalózó
3 190 Ft /db