Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Scamp Tetra Textil pelenka szett (5db) - Fehér alapon szürke cikk-cakk

Scamp Tetra Textil pelenka szett (5db) - Fehér alapon szürke cikk-cakk

Cikkszám: 
B-5999546241396

1 csomag - 5 db textil pelenkát tartalmaz!
Textilpelenkát minden anyuka használ!

Napjainkban egyre kevésbé használjuk ugyan a nevéhez hűen, hiszen az eldobható pelenkák elterjedése óta egyre kevesebben pelenkáznak vele, ennek ellenére nem hiányozhat egyetlen babaszobából sem. Amíg a baba felcseperedik, számtalan dologban nyújt segítséget ez a régi, jól bevált, textilpelenka.

Legyen az anyatejjel vagy tápszerrel táplált csecsemő, az evés után a csecsemő bukik. Jó szolgálatot tesz ilyenkor a textilpelus. A büfiztetés alkalmával védelmet nyújt a baba és a mi ruhánknak, vagy az ágyneműnek. 

De nem csak az etetésnél vesszük jó hasznát a textilpelenkának! Sokan rakják a kiságyba vagy a babakocsiba a kicsi feje alá. Fogzás során megvédi a lepedőt, a kocsi huzatát a kicsorgó nyáltól, nem is beszélve arról, hogy így a baba arca mindig nagyon tiszta felülettel érintkezik. Sétánál a babakocsira terítve remek napellenző. Szellős, átengedi a levegőt. Ha orvoshoz, védőnőhöz megyünk a levetkőztetett csecsemő alá teríthetjük.

Sokan használják a fürdetéshez is. A legkisebb apróságok bőre rendkívül érzékeny! A pamut anyagból készült törölközők esetleg sérthetik a baba bőrét, viszont biztosan nagyon kíméletesek leszünk, ha a vizet a textilpelenkával itatjuk le kisbabánk testéről.

De a textilpelenkával nem csak közvetett módon, hanem közvetve is örömet okozhatunk gyermekünknek. Hiszen szinte minden gyermek imádja morzsolgatni elalvás előtt, vagy simizni vele arcocskáját. Nemhiába kap számtalan családban nevet is a szeretett textilpelenka. Sőt! A babák olyannyira ragaszkodhatnak hozzá, hogy egyetlen percre sem hajlandóak megválni tőle. Ismerek anyukát, aki csak éjszaka tudja kicsempészni a pelust a kiságyból egy alapos mosásra.

Ha valakit még mindig nem győztünk meg a textilpelenka felhasználhatóságának sokszínűségéről, íme, még egy érv: ha már elkopott, vagy elszakadt, remek portörlő rongy!

Használat előtt a pelenkát mindenképpen mosni és fertőtleníteni kell!
A mosás maximális hőmérséklete 95ºC lehet.

Vegyileg nem tisztítható és nem fehéríthető!

A gyártói színminta kép esetében törekszünk arra, hogy az adott termék kerüljön szemléltetésre, de bizonyos esetekben a kép csak illusztrációnak tekinthető, amely bizonyos mértékben eltérhet a valóságtól.
FIGYELEM! A monitor/telefon beállításától függően a tényleges szín kis mértékben eltérhet!

 

KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
3 590 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Scamp Tetra Textil pelenka szett (5db) - Fehér alapon szürke cikk-cakk
Scamp Tetra Textil pelenka szett (5db) - Fehér alapon szürke cikk-cakk
3 590 Ft /db