Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Hosszú ujjú vékony pamut hálózsák tigris mintával 1 TOG

Cikkszám: 
00026903068
Csodás tigris mintával díszített, hosszú ujjú hálózsák, amely a csemete kényelmét és édes álmait szolgálja. A homok és zöld színű minta igazán vidám látványt nyújt, míg a vékony pamut anyag biztosítja a légáteresztést és a puhaságot. Az elülső cipzár könnyű használatot és praktikus öltöztetést tesz lehetővé.

Ez a hálózsák 1 TOG hőmérsékleti értékkel rendelkezik, ami ideális a melegebb hónapokban vagy a jól fűtött szobákban. A magyarországi gyártás garantálja a kiváló minőséget és a gondos kivitelezést.

Az anyaga 100% pamut, amely természetes, hipoallergén és bőrbarát, így az érzékeny baba bőrét is óvja. A minőség első osztályú, így biztos lehet benne, hogy a hálózsák hosszú ideig bírja a strapát, és sokáig szolgálja gyermekét.

Válassza ezt a hálózsákot, és tegye éjszakáit nyugodtabbá, miközben babája is kényelmesen alszik, mintha csak egy puha felhőn ringatózna. A táblázat segít a legideálisabb hálózsák kiválasztásában, figyelembe véve az időjárást és a hőmérsékletet.
KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
5 890 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Hosszú ujjú vékony pamut hálózsák tigris mintával 1 TOG
Hosszú ujjú vékony pamut hálózsák tigris mintával 1 TOG
5 890 Ft /db