Hírek

Mi minden kapható nálunk?
2021.04.03

 

Hogy mi minden kapható a BabaTappancs webáruházban?

 

Gyakorlatilag minden, amire egy gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl

 

Széles a választási lehetőség a pelenkázás terén: Libero, Pampers és Molfix márkacsaládal tudunk szolgálni, már a koraszülött mérettől is.

 

A szoptatási kiegészítők között vannak olcsó, egyszerű de mégis nagyon jó minőségű kézi és elektromos mellszívó gépek, cumisüveg sterilizálók, valamint a bababiztonság fontossága miatt bébiőrők, bébikamerák, légzésfigyelők is.

 

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezni. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal: Minnie és Mickey egér, Jégvarázs, Bing, Sam a tűzoltó, Thomas a gőzmozdony, Verdák, Mancs őrjárat...  felsorolva a nálunk kapható pár, a gyermekek számára közkedvelt mesehősöt.

 

Utoljára - de nem utolsó sorban - megemlítjük párat a rengeteg játékból: Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

A felsorolás nem teljes, hiszen a jelenlegi állás szerint több mint 51.000 terméket lehet beszerezni tőlünk. Ha valamit mégsem találsz, keresd ügyfélszolgálatunkat és biztos fogunk tudni segíteni!

Vissza