Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Ujjatlan tipegő hálózsák traktoros mintával

Cikkszám: 
26219028068
Valóságos kis farmernak érezheti magát a babád ebben a traktoros mintával díszített, zöld tipegő hálózsákban. A vállán található patentok és az oldalt elhelyezett cipzár segítségével könnyedén belebújhat, és ki is bújhat belőle. Készüljön fel arra, hogy a kis tipegő szívesen fogja viselni ezt a hálózsákot, hiszen kényelmes és biztonságos érzést nyújt számára.

A tipegő hálózsákot Magyarországon gyártották, az A-K minőségi termékeként. Az anyaga 100% pamut, ami puha és bőrbarát, ideális a babák érzékeny bőrének. A gyártás során különös figyelmet fordítottunk a minőségre, ezért az első osztályú minősítést kapta.

Az allergiás reakciókat elkerülendő, a hálózsákban használt patent nikkelmentes. Így ha a babád érzékeny a nikkelre, nyugodtan használhatja ezt a terméket.

Tegye még kényelmesebbé és édesebbé a babája alvóidőjét ezzel a minőségi, traktoros mintás tipegő hálózsákkal. Gondoskodjon arról, hogy a babája jól érezze magát, miközben álomba merül a traktorok között.
KEVESEBB MINT 10 DARAB RAKTÁRON!
8 590 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 172 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Ujjatlan tipegő hálózsák traktoros mintával
Ujjatlan tipegő hálózsák traktoros mintával
8 590 Ft /db