Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Nuuroo Osztott szilikon tányér-Mahagony

Cikkszám: 
NU454M

Az édes kisbabád számára a legjobb választás a Nuuroo szilikon tányér. Kényelmes és praktikus, ami ideális a kis kezeknek. A Mahagony színű tányér nemcsak divatos, de a tapadó alja is megakadályozza a csúszást és a borulást, így az étkezési idő békés és rendetlenkedésmentes lesz.

A rugalmas és strapabíró szilikon anyag, amelyből készült, ellenáll a mindennapi használatnak, és hosszú ideig megőrzi szépségét. Ráadásul a felosztott rekeszeknek köszönhetően a különböző ételek elkülönülnek egymástól, ami segít abban, hogy a kisbabád megismerje és megszeresse a változatos ízeket.

És hogy még jobb hírünk legyen, a tányér 100% prémium minőségű, élelmiszer-biztonságos szilikonból készült, amely mentes minden káros anyagtól, így a babád egészsége mindig garantált. A tányér könnyen tisztítható, sőt, mosogatógépben is mosható, ami a szülők számára is nagy segítség.

KEVESEBB MINT 10 DARAB RAKTÁRON!
4 500 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Nuuroo Osztott szilikon tányér-Mahagony
Nuuroo Osztott szilikon tányér-Mahagony
4 500 Ft /db