Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

NUUROO szilikon 4 részes étkészlet- barna zsiráf

Cikkszám: 
NU123_b
Engedd, hogy a kisbabád is stílusosan élvezze az étkezéseket a NUUROO négyrészes szilikon étkészletével, melynek elragadó barna zsiráf mintája van. Ez a szett minden alapvető étkezési eszközt tartalmaz, amelyre egy kisgyermeknek szüksége lehet: egy lapostányért, mélytányért, poharat és kanalat.

Ezenkívül a szettben lévő darabok minőségi, élelmiszer-minőségű szilikonból készültek, így mosogatógépben is könnyedén tisztíthatók. De a legjobb az egészben? Ha a kicsi véletlenül elejtené őket, nem törik el!

Az étkészlet könnyű és praktikus, kifejezetten gyerekeknek tervezve, így az étkezések egyszerűbbek és kevésbé stresszesek lesznek. Ráadásul a letisztult dizájn és a kedves zsiráf minta minden konyhát feldob, és még a legunalmasabb hétköznapokat is vidámmá teszi.

Szóval ne csak az étel legyen finom és egészséges a gyermeked számára, hanem az étkezési eszközök is legyenek biztonságosak és stílusosak. A NUUROO szilikon étkészlettel mindezt garantálni tudod!
KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
12 980 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
NUUROO szilikon 4 részes étkészlet- barna zsiráf
NUUROO szilikon 4 részes étkészlet- barna zsiráf
12 980 Ft /db