Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Lovi Stardust cumisüveg 250 ml (3h+)

Cikkszám: 
B-5903407215853

A Lovi szopóreflex megtartó cumisüveg a természetes szoptatásért Supervent a lefejt anyatejjel való etetésre szolgál. Nem sérti meg a gyermek természetes szopóreflexét, ezáltal lehetséges a természetes szoptatás és cumisüvegből történő etetés kombinálása.

Professzionális dinamikus cumival kifejlesztett, amely heterogén szilikonrétegekből áll (vékony, dinamikus, nyúló végződés és kemény, formázott alap).
Ennek köszönhetően igényli a gyermek aktív szívását: az ajkak és nyelv erősen aktív munkáját ugyanúgy, mint a szoptatásnál.

Kompatibilis a Lovi mellszívókkal.

  • Az egyetlen cumisüveg, amely buzdítja a gyermeket az aktivitásra szoptatás közben.
  • Dinamikus szilikonos Lovi cumival kifejlesztett, amely változtatja az alakját (megnyúlik és visszahúzódik).
  • A szoptatás alatt buzdítja a gyermeket az aktivitásra ugyanúgy, mint a természetes szoptatás során.
  • Stimulálja azokat a részeket, amelyek a beszéd kialakulásáért felelősek és befolyásolják a szájüreg helyes fejlődését.
  • Hatékony légáteresztő SUPERvent légáteresztő rendszert tartalmaz, amely meggátolja a túlnyomódás keletkezését, ezáltal csökkenti a kólika kialakulásának kockázatát.
  • A cumisüveg speciálisan kialakított alakja lehetővé teszi a helyes tartását, így az etetés során a cumisüveg mozgása azonosul a gyermek szívó erejével és ritmusával.
  • A cumisüveg rugalmas tömítő lemezt tartalmaz, amely az üveget egy praktikus ételtárolóvá alakítja át, valamint bögrét mércével.
  • A bögre a mércével egy biztonságos, alternatív forma az újszülöttek és csecsemők etetésére.
  • Nem sérti meg a gyermek szopóritmusát.

A szett tartalmaz:
Lovi cumisüveg
dinamikus Lovi szilikon cumi
rugalmas tömítő lemez
csavaros kupak
bögre mércével

A cumisüveg használata:
Az első és minden használat előtt mossa el alaposan a cumisüveget és összes hozzátartozó részét gőz vagy elektromos sterilizátorban, vagy pedig főzze ki forró vízben.
Használat után mossa meg az üveget és cumit az ételmaradékoktól, öblítse ki és mossa el forró vízben. A hosszantartó kifőzés vagy kemény víz lerakódások keletkezéséhez vezethet.
A terméket minden használat előtt alaposan ellenőrizze. Az elhasználódás első jeleinél vagy sérülésénél a terméket ne használja tovább – cserélje ki egy újra.
Ellenőrizze, hogy az étel nem-e folyik ki a csavarps fedél alól. Ha a terméket mikrohullámú sütőben melegíti, ne feledje, hogy az üvegnek nyitva kell lennie.

Az etetőcumi használata:
A cumit az első és minden használat előtt mossa meg meleg vízben és főzze ki forró vízben 5 percen keresztül. Ne használjon semmilyen kémiai fertőtlenítőszert!
Minden használat előtt ellenőrizze a cumi minőségét. Fordítson nagyobb figyelmet, ha megjelennek a gyermek első fogacskái. A cumit húzza minden oldalba, így ellenőrizve a minőségét. A csavaros fedelet ne húzza be túl erősen, mivel a cumi nem lesz képes a helyes szellőztetésre. Higiéniai és biztonsági okokból a cumit ajánljuk 2 hónap után kicserélni.

Figyelmeztetés! Fontos a gyermek egészsége és biztonsága céljából!
A cumit sose használja nyugtató cumiként. A cumin található réseket ne nagyobbítsa meg – mivel a károsodásához vezethet.
Az üveget és cumit nem ajánljuk mosni a mosogatógépben, mivel a tisztítószerek a termék károsodásához vezetnek. A folyadékok hosszantartó szívása a fogkő kialakulásához vezethet. Mindig ellenőrizze a étel hőmérsékletét. A gyermeket sose hagyja felnőtt felügyelete nélkül az etetés során.
A termék nem játék. A termék összes hozzátartozó részét tárolja olyan helyen, ahol a gyermek nem fér hozzá.

FIGYELEM: A LOVI a szoptatást ajánlja, mint a táplálás legegészségesebb módját. Amennyiben a szoptatás nem lehetséges vagy nem elégséges, a gyermek alternatív táplálását kizárólag azután kezdje meg, miután tanácskozott orvosával, szülészével vagy gyógyszerészével.

 

 

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
3 790 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 76 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Lovi Stardust cumisüveg 250 ml (3h+)
Lovi Stardust cumisüveg 250 ml (3h+)
3 790 Ft /db