Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Lionelo Aart I-Size gyermekülés (40-150 cm) - Black Carbon Red

Cikkszám: 
B-5903771708760

Lionelo Aart I-Size gyermekülés (40-150 cm)

  • Szabvány: R129/03
  • Súlytartomány: 0 - 36 kg
  • Szerelési irány: hátrafelé 18 kg-os súlyig, előre 9-36 kg-ig
  • Rögzítési mód: autószíjak (NEM ISOFIXES!) 
  • Funkcionalitás: 4 fokozatban állítható háttámla (3 pozíció előre, 1 - menetiránynak háttal); 13 fokozatban állítható fejtámla 5 pontos övekkel integrálva; szűkítő betét és derékbetét
  • A termék súlya: 6,5 kg
  • A termék méretei: 53 x 45,5 x 58 cm
  • Anyagok: polipropilén (PP); fejtámla megerősítése - polipropilén és üvegszál (GF)A Lionelo Aart i-Size Black Carbon Red egy olyan ülés, amely megfelel a szigorú R129-es homologizációnak . 40-150 cm-es növekedési csoportba tartozó gyermekek számára készült, előre és hátrafelé egyaránt. 3 pontos autós biztonsági övvel rögzíthető, így az ülés bármilyen típusú autóhoz használható. Termékünket a nagyvonalú fejtámla különbözteti meg, amely memóriahabbal lett megerősítve. A héj nagy szilárdságát viszont az üvegszál garantálja. A 13 pozícióban állítható fejtámla, valamint a lágy redukciós és deréktáji betétnek köszönhetően az ülés együtt nő gyermekével, alkalmazkodva a változó igényeihez.

Az Aart i-Size a szigorú R129-es homologizációnak megfelelően készült , amely garantálja a legmagasabb védelmet. Az ülésen további törésteszteken is átment egy független vizsgálóközpontban.

Biztonság:
A Memory Foam-mal megerősített, tágas fejtámla tökéletesen elnyeli a terhelést, védi a gerinc fejét és nyakát. A modern anyagok, például a polipropilén és az üvegszál használata hozzájárul a teljes szerkezet szilárdságához . Az ülés szilárd teste biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot.

Univerzális telepítés:
A beszerelés 3 pontos biztonsági övvel történik, így az ülés bármilyen típusú autóhoz használható . Az Aart i-Size lehetővé teszi az előre és a menetiránynak háttal történő felszerelést is a gyermek magasságától függően.

Hátrafelé 105 cm-ig Ülésünket az teszi különlegessé, hogy akár 105 cm-es, azaz 4 éves kor körüli gyermek szállítására is alkalmas menetiránynak háttal. Az RWF telepítés az ülés rögzítésének legbiztonságosabb és szakszerűen javasolt módja.

Úgy tervezték, hogy gyermekével együtt növekedjen A 13 pozícióban állítható fejtámla biztosítja, hogy az ülés a gyermek igényeihez igazodva növekszik. Míg a tágas és puha ülés komfortot garantál az idősebb kisgyermekek számára.

Kényelem utazás közben:
Az ülés optimális és ergonomikus dőlésszöget biztosít a hátrafelé néző helyzetben . A 3 fokozatban állítható háttámla az előre néző felszerelésben lehetővé teszi az ülés áthelyezését, így megóvja a kicsi fejét a szunyókálás közbeni leeséstől.

Kényelem a szülőnek:
Az öv magasságállítása a fejtámla magasságállításába van integrálva, így az ülés egyetlen mozdulattal a kis utas igényeihez igazítható. A levehető kárpit mosható, így a huzat könnyen tisztán tartható.

Szűkítő betét:
A legkisebb gyermekekre is tekintettel van egy szűkítő betét és egy derékbetét, amelyek gondoskodnak a legkisebb gyermekek helyes elhelyezéséről.

A szülők által kedvelt funkciók:
Az optimális ülésszög a menetiránynak háttal és a 3 fokozatú előrefelé állítás megakadályozza, hogy gyermeke feje lehajoljon alvás közben, és biztosítja a kényelmet. Az autó biztonsági övvel történő felszerelésének köszönhetően az ülés alkalmas régebbi és újabb autómodellekhez is.

Anyaga: PP, EPS, GF, memóriahab Poliészter


KEVESEBB MINT 10 DARAB RAKTÁRON!
54 990 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 1 100 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Lionelo Aart I-Size gyermekülés (40-150 cm) - Black Carbon Red
Lionelo Aart I-Size gyermekülés (40-150 cm) - Black Carbon Red
54 990 Ft /db