Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

FreeON Side by side 2in1 kenguru

Cikkszám: 
48945

A FreeON több mint 10 éve az európai piacon tevékenykedő baba és gyermekfelszerelések széles választékát kínáló márka. 
Küldetésük, hogy olyan termékeket kínáljanak, amelyek összhangban vannak a modern szülői trendekkel, és egyben tükrözik az alapvető értékeiket –minőséget, magas funkcionalitást, biztonságot és esztétikát.

FreeOn Side by Side-Tökéletes kényelem és biztonság közvetlenül a szíved mellett.

A kisbabával történő közelség elengedhetetlen az első hónapokban és években. A FreeOn Side by Side kenguru lehetővé teszi, hogy babád közel legyen hozzád, miközben a kezed szabadon marad a mindennapi tevékenységekhez.

Az első hónapokban, amikor a baba csípőízületei még fejlődnek, elengedhetetlen, hogy a babát a megfelelő testtartásban hordjuk. Ez a pozíció nem csak a csípő és a gerinc fejlődése szempontjából a legjobb, de a baba számára is a legkényelmesebb. A lábak alátámasztása és helyzete megfelelő helyzetben tartja a baba gerincét. A kényelmesebb hordozás és az ölben való pihenés érdekében a fejtámasz megakadályozza a fej megingását. Biztosítja a helyes hordozási módot, mivel a gyermek lábai az ergonómikus M pozícióban maradnak.

Jellemzők:

  • 3,5 hónapos kortól 15 kg-ig használható
  • Ergonómikus kialakítás: Gondosan tervezett kialakításának köszönhetően a baba súlyát egyenletesen osztja el, így megkönnyíti a hosszabb időn keresztüli viselést is.
  • Állítható pántok: A kenguru pántjai könnyen állíthatók, így alkalmazkodik a változó testméretekhez, és mindig tökéletes illeszkedést biztosít.
  • Lélegző anyag: A kiváló minőségű, légáteresztő anyagok biztosítják a baba és a szülő számára a megfelelő hőmérsékletet és komfortot.
10 DARABNÁL TÖBB RAKTÁRON
10 500 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
FreeON Side by side 2in1 kenguru
FreeON Side by side 2in1 kenguru
10 500 Ft /db