Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Canpol Dupla elektromos mellszívó 2 az 1-ben elektromos Express Care orrszívóval

Canpol Dupla elektromos mellszívó 2 az 1-ben elektromos Express Care orrszívóval

Cikkszám: 
B-5901691862821

Az ExpressCare Dupla elektromos mellszívó egy vezeték nélküli mellszívó 2 mellre a gyakori, gyors és fájdalommentes mellszívásra kifejlesztve. Tökéletes a lefejt tejjel cumisüvegből táplálkozó kisbabáknak, a szoptatást és az cumisüveges táplálást kombináló anyukáknak, ikermamáknak és a munkába visszatérő aktív anyukáknak, akik nem akarják abbahagyni a szoptatást.

Az ExpressCare dupla elektromos mellszívó egy 2 az 1-ben eszköz, elektromos orrszívó funkcióval.
Az ExpressCare mellszívó 3 üzemmóddal rendelkezik, amelyek a baba természetes kétfázisú szopási ritmusán alapulnak. Az első fázisban serkenti a tej gyorsabb áramlását, majd lassabb és mélyebb tejszívási módra vált. A harmadik mód a pumpálás végén használható, a mellek kiürítésére és a laktáció elősegítésére. Az ExpressCare mellszívó széles szívási teljesítmény-beállítással rendelkezik: minden üzemmódban 9 fokozatú szívóerővel, amely lehetővé teszi, hogy a teljesítményt minden nő az igényeihez igazítsa, ezzel a tejleszívást kényelmessé téve. Ezen kívül lehetőség van minden mellre egyéni szívási mód beállítására. Az ExpressCare elektromos mellszívó diszkrét és nagyon halk – mindössze 40 decibel*, amely lehetővé teszi, hogy akár éjszaka is lefejje a tejet anélkül, hogy aggódnia kellene a baba felébresztése miatt.

A feltöltött mellszívót bárhová magával viheti, és vezeték nélkül is használhatja, még akkor is, ha nincs a közelben konnektor. Egy teljes akkumulátor-töltöttség akár 120 perces vezeték nélküli használatot biztosít (3-4 használat). Az akkumulátor USB-kábellel töltődik, így power bankon keresztül is töltheted, ami extra védelmet jelent a lemerülés ellen, ha távol vagy otthonról.

A tölcsér ergonomikus formája alkalmazkodik a különböző mellformákhoz, így a tejlefejés folyamata a természeteshez hasonlít. A finom szilikonból készült puha, profilozott masszírozóbetéttel ellátott tölcsér nem irritálja az érzékeny mellbimbókat és növeli a komfortérzetet a tejszívás során.

Az ExpressCare mellszívó mellbimbókorrekciós funkcióval rendelkezik, amely segít a homorú mellbimbók kialakításában, hogy a baba könnyebben tudjon rátapadni a mellre, és támogassa a megfelelő szoptatást. Az érintőképernyős kezelőpanel könnyen kezelhető, világos kijelzője tájékoztat az aktív módról, a teljesítményszintről és az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Az ExpressCare dupla elektromos mellszívóval mindkét mellből vagy akár csak az egyik mellből is fejheti a tejet.

Az ExpressCare mellszívó kis számú alkatrészből áll, ami megkönnyíti a tisztítást és az összeszerelést. Minden része mentes a káros BPA-tól (biszfenol A), így teljesen ártalmatlan az egészségre, és alkalmas élelmiszerrel-, így az anyatejjel való közvetlen érintkezésre is.

*Mintazaj: 40-45 dB hűtőszekrény, 58 dB mikrohullámú sütő, 60 dB mosogatógép.

KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
39 990 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 800 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Canpol Dupla elektromos mellszívó 2 az 1-ben elektromos Express Care orrszívóval
Canpol Dupla elektromos mellszívó 2 az 1-ben elektromos Express Care orrszívóval
39 990 Ft /db