Wish átadópont

 

2019 nyár végén a BabaTappancs webáruház Magyarországon az elsőként nyitotta meg a Wish átadópontot, hogy rendeléseiteket gyorsan - akár a vásárlás után azonnal -, a belváros szívében is át tudjátok venni.

 

A rendelések átvételére a BabaTappancs átvételi pont nyitvatartási idejében van lehetőség: Hétfőtől csütörtökig 12-20 óra között.

 

A rendeléseket kizárólag a Wishtől kapott rendelés visszaigazoló e-mailben található QR kóddal tudjuk átadni. Mivel üzletünk csak egy átadópont, így sem garanciális,sem reklamációs, sem egyéb jellegű kérdésekben nem tudunk segíteni - ezekben az esetekben kérjük, keresd fel a Wish ügyfélszolgálatát az alkalmazáson belül.

Autósülést használtan? NEM!


Nagyon sok hirdetést lehet találni akár itt a Facebookon, akár más oldalakon, amikben használt autósüléseket kínálnak eladásra. Vannak szépek, de akadnak nagyon leharcolt, akár 10 éves, vagy még idősebb elnyűtt darabok is. Az áruk nagyon kedvező, de tényleg megéri őket megvenni?

Várunk üzletünkbe, Budapest szívében!


Szeretnéd személyesen átvenni a megrendelt termékeket, vagy csak egyszerűen nézelődnél?

Gyere be hozzánk a BabaTappancs Átvételi Pontra, ami a Nyugati pályaudvartól / WestEnd -től alig két percre van!

Hogyan kell elkészíteni? Most megmutatjuk!


Szoborkészítő készleteinket amikhez csak víz kell, gyorsan és könnyedén el tudod Te is készíteni otthonodban. Kiváncsi vagy, hogyan? Nézd meg a videóinkat, amiket a lentebb található "ELOLVASOM" gombra kattintva nézhetsz meg.

Mitől jobb egy emlékszobor mint a fénykép?

A fényképekkel rengeteg csodálatos pillanatot meg lehet örökíteni, de nagy hátrányuk, hogy csak 2 dimenziósak.

A BabaTappancs testszobor készítő készletekkel azonban 3 dimenziós, méretazonos és kézzelfogható szobrok készíthetőek hihetetlen részletgazdagsággal!

 

Akár 60%-kedvezmény!

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen szobrász lennél? Akkor itt a lehetőség, hiszen kedvezőbb áron juthatsz hozzá!

A BabaTappancs testszobor készítő összeállítások a család minden tagjának elérhető, hiszen a pici babakéz mérettől a 6 tagú családi kiszerelésig, többféle méretben kaphatóak!

 

Vedd át nálunk a Wishen rendelt termékeid!

2019 nyár végén a BabaTappancs webáruház Magyarországon az elsőként nyitotta meg a Wish átadópontot, hogy rendeléseiteket gyorsan - akár a vásárlás után azonnal -, a belváros szívében is át tudjátok venni.

 

arradar.hu vatera.hu argep.hu olcsobbat.hu