VÁSÁROLJ 10.000 FT FELETT ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 FT ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Cikkek és hírek a babavilágból

Milyen gyerek kabát az ideális őszre és télire?

2020.12.31 07:00
Milyen gyerek kabát az ideális őszre és télire?

Az egyik legalapvetőbb szülői kötelesség gyermekeink fiziológiai igényeinek kielégítése: etetni őket, olyan környezetet kialakítani, ahol jól, kényelmesen tudnak aludni és többek között melegen tartani őket. Ősszel és télen mindenki, aki már öltöztetett gyereket, tudja, hogy ez jóval nehezebb és sokszor hosszadalmasabb feladat, mint elsőre gondolhatjuk.

Milyen lehetőségeink vannak, hogy a gyerek kabát téma ki legyen pipálva?

Természetesen vehetünk egy divatüzletben, megpróbálhatunk használtat venni, megkérhetjük a nagymamát, hogy készítsen egyet valahogyan, de a legegyszerűbb mód arra, hogy egy jó kabátot jó áron találjunk, az lehet, hogy körülnézünk egy gyerek kabát webshop termékei között.

Milyen típusú kabátokat tudunk venni egy webshopban?

A választék óriási... Nézzük, miket vehetünk:

- baba kabát,

- gyerek átmeneti kabát,

- gyerek dzseki,

- bélelt nagyfiús téli kabát,

- zsebeknél fodros, bélelt baba és gyerek vízlepergetős (eső-) nadrág,

- lányka softshell dzseki,

- baba / gyerek bélelt mellény,

- polár béléses vízlepergetős (eső-) mellény,

- gyerek / baba vízlepergetős átmeneti kabát,

- kapucnis télikabát,

- vízlepergetős kapucnis télikabát,

- kapucnis lányka kabát,

- belül polár vízlepergetős télikabát,

- kapucnis unisex télikabát,

- 2 részes téli szett.

Milyen színekben, karakterekkel érhetők el ezek a meleg ruhák?

Aki öltöztetett már gyereket, sőt, egy érettebb nagyobb babát, (főleg lányokat), az tudja, hogy egy adott szín vagy kedvelt rajzfilm karakter az egész procedúrát lerövidítheti és akár mosolyt is csalhat kicsinyünk arcára. A webshopban a lányos ruháknál az örök kedvenc rózsaszín a leginkább jelen lévő szín, de ebből rengeteg színárnyalat elérhető, és találunk például narancssárgát is. A kedvelt figurák között pedig megjelenik Minnie Mouse, Bing nyuszi, cicafej mintás kapucni és szívecskés design is.

A fiús ruhákra a szürke, kék, fekete színek és ezek árnyalataik jellemzőek. Itt pedig találunk Transformers, Disney Cars (Verdák), Paw Patrol (Mancs őrjárat), Thomas, a gőzmozdony, Bing nyuszis, Mickey egeres díszítést is.

Mennyibe kerülnek ezek a meleg ruhák?

Az árak 4590 Ft-tól kezdődnek, ez egy esőnadrág, a softshell dzsekik 5250 Ft-tól kezdődnek, a bélelt mellények 6000 Ft-tól, a vízlepergetős mellények 7000 Ft-tól, a vízlepergetős átmeneti kabátok és a téli kabátok 8000 Ft-tól, míg a legdrágább termékek a két részes szettek, hiszen itt nemcsak egy ruhát, hanem kettőt is vásárolhatunk: ezek árai 15990 Ft és 16490 Ft.


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok: