VÁSÁROLJ 10.000 FT FELETT ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 FT ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Cikkek és hírek a babavilágból

Gyerek kabát- téli ruházat kisgyermekek számára

2020.11.30 07:00
Gyerek kabát- téli ruházat kisgyermekek számára

Gondolkodott már azon, hogy milyen öltözetben fog játszani kisgyermeke a nagy hidegben? A megfelelő téli ruházat, főleg a kabát kiválasztása egész egyszerű dolognak tűnik, azonban az átmeneti évszakok kiszámíthatatlan időjárása miatt igen megnehezül a feladatunk, főleg ha gyermekünkről van szó.

Baba, gyerek téli öltözetek

Az oldalon kiváló minőségű, mintás (Disney, tűzoltó Sam, Paw Patrol, Frozen stb.) gyermek és baba téli ruházat és kiegészítő kapható:

  • Disney mintás gyermek és baba kabát, kapucnis dzseki, mellény
  • vízlepergetős öltözet
  • baba és gyerek átmeneti kiegészítők: sapkák, sálak, kesztyűk
  • egyéb átmeneti gyermekruházat

Néhány tipp a vásárlás során: Hogyan öltöztesse fel gyermekét télen?

Az első számú szabály a gyermekek öltöztetésénél, hogy igazítsuk a gyermek ruházatát a mozgás aktivitásához. A pici gyermekeknek ugyanis éppoly fontos a szabadban lenni, mint a felnőtteknek, hiszen ha esik, ha havazik ők mindig szeretnek kint játszani. Az egyik legjobb tanács amit adhatunk az a réteges öltöztetés, ugyanis a rétegek között bennmaradó levegő jó hőszigetelő, így ha a kicsinek melege van, egyszerűen csak levehet egy réteget, anélkül hogy gyermeke megfázna.

Nagyon fontos, hogy a kisgyermek mindig viseljen sapkát, de az sem mindegy, hogy milyet! Az egészen pici gyerekeknél rendkívül fontos, hogy jól szellőző, széltől és hidegtől egyaránt védő anyagból készüljön. Válasszon kínálatunkból egy igazán minőségi anyagból készült sapkát vagy kabátot!

Fiú és kislány gyerek kabát-avagy melyik a legmegfelelőbb szett?

A gyerekkabátok esetében rendkívül fontos, hogy tökéletesen megfeleljenek a funkciójuknak: vagyis jól melegítsenek. Mivel a kicsik hajlamosabbak a megfázásra, ezért érdemes néhány vastag és kényelmes darabot beszerezni. Még egy fontos szempont:Amellett, hogy a kabát megfelelően kell hogy védjen a hideg ellen, fontos hogy jól is nézzen ki. Akiknek kicsi gyermekeik vannak azok bizony tudják, hogy nem könnyű az igényeiknek eleget tenni. Termékeink kínálatában erre is odafigyeltünk így megkönnyítve az önök dolgát, hiszen a kicsik sokkal szívesebben hordják kedvenc disney hősüket, mint egy dizájnosabb ám hagyományos darabot.


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető baböböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok: