Autósülést használtan? NEM!

 Nagyon sok hirdetést lehet találni akár a Facebookon, akár más oldalakon, amikben használt autósüléseket kínálnak eladásra. Vannak szépek, de akadnak nagyon leharcolt, akár 10 éves, vagy még idősebb elnyűtt darabok is. Az áruk nagyon kedvező, de tényleg megéri őket megvenni?

Az autósülések nem a kényelmet szolgálják, hanem biztonságtechnikai eszközök, amik fokozottan ki vannak téve a környezeti hatásoknak. Állandóan az autóban vannak, ahol a hőmérséklet nyáron akár 70, télen egy hideg estén pedig akár -20 fok is lehet!

Szerkezetük speciális, energiaelnyelő műanyagból van, ami sajnos az extrém hőingadozás hatására és az idő előrehaladtával fokozatosan elöregszenek, ezért veszítenek a rugalmasságukból és egy esetleges baleset esetén akár szilánkosan is törhetnek, súlyos sérüléseket okozva!

Hiába a szuper ADAC teszt, ha az ülés öreg! És ha már mindenki erre a tesztre hivatkozik: az ADAC sem ajánlja, hogy a gyártási időtől 4 évnél idősebb ülést használjunk, pont a fenti okok miatt!

A használt üléseknél van még egy nagy veszélyességi faktor: a baleseti előélet. Hiába szép és viszonylag új, de az eladó szaván kívűl mi biztosít minket arról, hogy nem volt-e már részese egy balesetnek? Az üléseket egy baleset után azonnal és kötelezően le kell cserélni, hiszen olyan erőhatások érik, hogy egy másodiknál már nem olyan hatásfokkal védenek! Az anyag meggyengülhet, hajszálrepedések keletkezhetnek amik szintén szilánkos töréshez vezethet!

Összegezve: Sokkal biztonságosabb egy új, alacsonyabb árkategóriájú ülést megvenni, mint egy több éves, bizonytalan előéletű de jól csengő nevűt!

Autósülést gyermeked biztonsága érdekében CSAK üzletből, újonnan szabad vásárolni, ahol minden szükséges tájékoztatóval, garanciával és számlával adják át azt.

Cikksorozatunk következő részében az ülések biztonsági jelöléseivel és a szabványokkal fogunk foglalkozni.


Autósülést használtan? NEM!


Nagyon sok hirdetést lehet találni akár itt a Facebookon, akár más oldalakon, amikben használt autósüléseket kínálnak eladásra. Vannak szépek, de akadnak nagyon leharcolt, akár 10 éves, vagy még idősebb elnyűtt darabok is. Az áruk nagyon kedvező, de tényleg megéri őket megvenni?

Várunk üzletünkbe, Budapest szívében!


Szeretnéd személyesen átvenni a megrendelt termékeket, vagy csak egyszerűen nézelődnél?

Gyere be hozzánk a BabaTappancs Átvételi Pontra, ami a Nyugati pályaudvartól / WestEnd -től alig két percre van!

Hogyan kell elkészíteni? Most megmutatjuk!


Szoborkészítő készleteinket amikhez csak víz kell, gyorsan és könnyedén el tudod Te is készíteni otthonodban. Kiváncsi vagy, hogyan? Nézd meg a videóinkat, amiket a lentebb található "ELOLVASOM" gombra kattintva nézhetsz meg.

Mitől jobb egy emlékszobor mint a fénykép?

A fényképekkel rengeteg csodálatos pillanatot meg lehet örökíteni, de nagy hátrányuk, hogy csak 2 dimenziósak.

A BabaTappancs testszobor készítő készletekkel azonban 3 dimenziós, méretazonos és kézzelfogható szobrok készíthetőek hihetetlen részletgazdagsággal!

 

Akár 60%-kedvezmény!

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen szobrász lennél? Akkor itt a lehetőség, hiszen kedvezőbb áron juthatsz hozzá!

A BabaTappancs testszobor készítő összeállítások a család minden tagjának elérhető, hiszen a pici babakéz mérettől a 6 tagú családi kiszerelésig, többféle méretben kaphatóak!

 

CsomagPontunk újra NYITVA!

 

Átvételi pontunkon már nem csak a Wish, a BabaTappancs és népszerű webáruházak termékeit, hanem hozzánk rendelt csomagjaidat is átveheted!

Szerződött partnerünk a PickPackPont, a Sprinter, a GLS, a Csomagküldő.hu, a Mixpakk és mostmár a Magyar Posta is!


arradar.hu vatera.hu argep.hu olcsobbat.hu