Kérd rendelésed PostaPontra vagy PickPackPontra, és fizess csak 690 Ft-ot a szállításért! INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft FELETT!

Szűrés
Márka
Ár (Ft)
13 990 Ft - 33 990 Ft
Termék státusza

Bébikompok

Biztonságos bépikomp gumi kerekekkel, nem karcolja a padlótBébikomp árak: online webáruház. Hintáztatható, fixálható, világító és zenélő bébikompok. Biztonságos és megfelel az európai szabványoknak
Bébikomp - Amire a babáknak szüksége lehet

 

A bébikomp annak ellenére, hogy ellentmondásos babatermék, számos előnnyel rendelkezik. Ezt a járássegítő eszközt imádják a gyermekek, hiszen igen sokáig le tudják őket foglalni a tálcán elhelyezett ügyességfejlesztő, csörgő és zenélő játékok, ami nem mellesleg a szülőknek is nagy segítség lehet. Ebből a szempontból tehát az eszközzel még semmi gond nincsen, van azonban néhány dolog amit érdemes tudni a helyes babakomp használattal kapcsolatban, hogy ezzel elkerülhessünk néhány egészségügyi problémát.

Először is érdemes tisztázni, hogy mi is az a bébikomp:

A bébikomp egy olyan babajármű, amely a 6 hónapos és 1 éves közötti, még járni nem tudó korosztályt segíti az önálló haladásban.

Előnye, hogy általában multifunkciós termék, tehát rendkívül sokoldalúan hasznosítható és többsége pontosan a gyermek méreteihez állítható.

Fontos megjegyezni, hogy a komp 5-6 hónapos kor előtt nem ajánlott, mert ha a kisgyermeket életkorához és képességeihez képest korábban helyezzük függőleges helyzetbe, az negatívan befolyásolhatja a mozgásának megfelelő mértékű fejlődését.

Ebből következik tehát, hogy a járást nyilvánvalóan nem a kompban kell gyakorolnia a még stabilan ülni sem tudó gyermekeknek, ugyanis ellenkező esetben sajnos fennáll annak a veszélye, hogy megterheljük a baba izomzatát vagy gerincét amelyet normális esetben a földön való kúszással vagy mászással kellene erősíteni, fejleszteni. Amennyiben erre különösen odafigyelünk, a bébikomp használata nem jár semmiféle hátránnyal, sőt a megfelelő korban való alkalmazása segíti koordinálni, fejleszteni az ugráló gyermek mozgását és kialakítani vagy éppen stabilizálni a helyes testtartást.

Ezekre figyeljen a biztonságos bébikomp használata során:

1.mindenképpen érjen le a baba lába:

Figyeljen oda, hogy kinézettől és funkciótól függetlenül csak olyat vegyen, amelyben a kisgyermek mindkét lába stabilan földet ér.

2.méret:

Ügyeljen a súly- és magassági korlátozásokra a megfelelő egyensúly megtartása érdekében.

3.semmilyen esetben ne maradjon felügyeletlenül gyermeke a kompban:

A balesetek elkerülése érdekében az eszköz használata során, mindenképpen szülői felügyelet szükséges.

Emellett érdemes megjegyezni azt is, hogy a bébikomp nem helyettesíti a járást, így az eszköz használata napi fél, maximum egy óránál többet nem javasolt.

Amennyiben minden biztonsági kritériumnak megfelelő, modern és megbízható bébikompot keres, látogasson el a babatappancs.hu weboldalára és válassza ki gyermeke számára a legjobbat! A bébikomp árak és az eszközzel kapcsolatos egyéb információk megtalálhatóak a webáruház oldalán.

HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?

Megrendelés

Rendeld meg a terméket webáruházunkban és küldd be a hitelkérelmet.

Előminősítés

A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.

Szerződés

Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.

Videós azonosítás

Kösd meg szerződését online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!

Termékátvétel

A hitelkérelem elfogadása esetén tájékoztatást kapunk a Cofidis-től, hogy a termék kiszállítható.