RENDELJ 20.000 Ft FELETT ÉS INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

Szűrés
Méret
Gyermek neme
Ár (Ft)
2 290 Ft - 8 583 Ft
Termék státusza

Baba és gyerek pulóver

Baba és gyerek pulóver: cipzáras, kapucnis, fiú-lány pulcsik egy helyenBaba és gyerek pulóver széles választékban. Divatos és meleg fiús-lányos pulóverek egy helyen. Ezeket a puha pamut pulcsikat imádják a gyerekek
Mintás gyerek pulóver fiúknak és lányoknak egyaránt

A pulóver bizonyára az egyik leghasznosabb és egyben legpraktikusabbb felső öltözet, amelyet kisgyermekének vásárolhat. Kellemesen felmelegít, és remek viseletnek bizonyul nem csak a hétköznapokon, de például különlegesebb alkalmakkor, ünnepekkor is. Köztudott, hogy a pulcsik körében főleg azoknak a daraboknak van nagy sikerük, amelyek anyagukban és szabásukban különlegesek, illetve olyan mintákkal vannak ellátva, amik még a felnőttek arcára is mosolyt csalnak. Emellett fontos megemlíteni, hogy a megfelelő pulóver kiválasztásakor figyelembe kell venni azt is, hogy az adott darab hogyan illeszkedik a gyermek már meglévő ruhatárához, ezért erre is külön figyelmet fordítva pulóverek széles minta és szín választéka található meg a webáruházunkban. Amennyiben gyermekének van kedvenc mesehőse nézzen szét mesehősös kínálatunkban is, hiszen a belebújós pulcsik mellett már számos mesekarakterrel mintázott gyerek cipzáras pulóver is megtalálható.

Disney és egyéb mintás pulóverek kisfiúknak:

Cipzáros, elegáns vagy esetleg mesehősökkel díszített? Nálunk bizonyára megtalálja amit keres. Köztudott , hogy a kisfiúk rengeteg energiával rendelkeznek. Hancúrozás a játszótéren, versenyek, futás, foci és egyéb játékok melyeket a végtelenségig lehetne sorolni. Mivel állandó mozgásban vannak nagyon fontos, egy meleg és egyben kényelmes felsőöltözet kiválasztása. Az ön fiának is van egy-két kedvenc mesehőse? Szerezzen neki örömöt és lepje meg kisfiát egy kedvenc mesehősével ellátott pulóverrel!

Disney és egyéb mintás pulóverek kislányoknak- mintás és kapucnis pulóver gyerek:

Feliratos pamut pulóver, egy Minnie Mouse-s kapucnis felső, vagy inkább egy flitteres pulcsi? Melyik tetszene kislányának a legjobban?

Játszótér, egy kis mozgás az iskolában, vagy otthoni hancúrozás a szülőkkel - a kényelmes szabásnak és a magas minőségű anyagösszetételnek köszönhetően pulóverjeink minden helyzetben megállják a helyüket. És ami a lényeg, tulajdonképpen minden évszakban viselhetőek , főleg télen és ősszel, hiszen elsősorban melegítő funkciót látnak el.

HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?

Megrendelés

Rendeld meg a terméket webáruházunkban és küldd be a hitelkérelmet.

Előminősítés

A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.

Szerződés

Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.

Videós azonosítás

Kösd meg szerződését online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!

Termékátvétel

A hitelkérelem elfogadása esetén tájékoztatást kapunk a Cofidis-től, hogy a termék kiszállítható.