Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunk átalakítása miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495. Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen. Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kérdése van? Hívjon minket! +36706099495

Tisztelt Vásárlóink
Egy átfogó karbantartás miatt az online rendelés leadás szünetel.
Ügyfélszolgálatunk 9:00-13:00ig elérhető az alábbi telefonszámon: +36706099495
Emailben pedig egész nap az ugyfelszolgalat@babatappancs.hu emailen.
Várhatóan július első hetében indulunk újra. Köszönjük megértésüket

Kislány leggings Lovas mintával

Cikkszám: 
00634049116
A kislányok szíve dobbanjon meg ezzel a csodálatos sötét pink leggingsel, amelyet a lovakkal való szeretet inspirált. Az óvodába vagy játszótérre egyaránt tökéletes választás, hiszen gumis dereka és elasztikus pamut anyaga maximális kényelmet biztosít és lehetővé teszi a szabad mozgást. A rajta lévő figyelemfelkeltő lovas minta pedig garantáltan minden kislány kedvencévé teszi. Táncoljanak, fussanak, ugráljanak benne - ez a leggings mindig a helyén marad!

Szín- és formatartó, jól mosható minőségi pamut anyagból készült, ami hosszú ideig megőrzi eredeti színét és formáját. A leggings 90% pamut és 10% elasztán összetételű, ami rugalmasságot és tartósságot biztosít.

Büszkék vagyunk arra, hogy ez a termék magyarországi származású és kiváló minőségű. A legjobb választás a kis divatdiktátorok számára, akik szeretnek stílusosan és kényelmesen öltözködni. Nem csak egy ruhadarab, hanem egy kifejezési eszköz, amely segít a kislányoknak kifejezni egyéniségüket és szeretetüket a lovak iránt.
KEVESEBB MINT 5 DARAB RAKTÁRON!
3 090 Ft /db
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Kislány leggings Lovas mintával
Kislány leggings Lovas mintával
3 090 Ft /db