A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


BabaTappancs kéz és lábszobor készítő összeállítás- GYERMEK méret, 2 szoborhoz

-45%
BabaTappancs kéz és lábszobor készítő összeállítás- GYERMEK méret, 2 szoborhoz
  • BabaTappancs kéz és lábszobor készítő összeállítás- GYERMEK méret, 2 szoborhoz
6 315 Ft
Akció: 3 490 Ft
Kezdete: 2018.12.01   A készlet erejéig!

Sokan gondolkoznak rajta, hogy mivel lehetne jobban megörökíteni a pillanatokat mint egy hagyomanyos fényképpel. A legjobb lehetőség erre egy 3D-s szobor!

 

Az általunk összeállított kreatív csomagokkal hihetetlen részletgazdagsággal lehet reprodukálni a gyermekek kezeinek vagy lábainak mását, de akár a szerelmespárok vagy családok is megörökíthetik vele összekulcsolt kezüket!

 

Az elkészítés roppant egyszerű és egyben szórakoztató is - bárki képes a gyönyörű, részletgazdag szobrok megalkotására, csak egy kis ügyesség kell hozzá! 

 

A szett minden szükséges kelléket tartalmaz pl.: egy gyermek mindkét keze szobrának elkészítéséhez. (csak víz kell hozzá!)

 

Az összeállítás tartalmaz:

- 2 db 120g-os negatívlevevő port
- 2 db 350g-os "kerámia"port 
- 1 db 1 literes füles keverővödröt
- 1 db fa simító lapátot
- 1 db 4 oldalas, részletes használati utasítást.

Hogyan is működik ez az összeállítás?

 

A kis szobrok elkészítése roppat egyszerű, bárki képes rá!

 

A csomagban található speciális negatívlevevő port el kell keverni a megfelelő mennyiségű és hőfokú vízzel, amitől az egy nagyon sűrű, pudingszerű anyaggá változik. Ebbe kell a gyermek kezét vagy lábát belenyomni fél percre, amig a massza gumiszerüvé nem szilárdul. 

 

A kötési idő letelte után egyszerűen kihúzzuk belőle, majd az ultra gyorsan kötő "kerámia" segítségével kiöntjük a negatívot.

 

Várunk egy órát, majd finoman lebontogatjuk a mintavevő gumit a szoborról és már gyönyörködhetünk is a hihetetlenül részletgazdag alkotásban.

 

A szobrocskát a teljes száradás után tetszés szerint lefesthetjük vízálló akryl vagy lakkfestékkel, 3D-s képkeretbe tehetjük, vagy akár egy fa talapzatra is ragaszthatjuk – a lehetőségek száma végtelen!
Az elkészítésről szóló videó megtekintéséhez kattintson IDE!


  • Cikkszám
    380065
    Tömeg
    1,2 kg/db
Webáruház készítés