ADD LE MOST A MEGRENDELÉSED ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 40.000 Ft ÉRTÉKŰ ÉLMÉNYUTALVÁNNYAL!

Telefonos ügyfélszolgálatunk:
 06-1-394-0934

-10%-os kuponkód a nem akciós termékekre: KEZDJUKAZOVIT

Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
7 290 Ft

Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó

KEVESEBB MINT 10 DARAB RAKTÁRON!
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó
Apollo Viga Polar B toronyépítő és formaberakó

Viga Polar B toronyépítő és formaberakó - A kreativitás és a fejlesztés hihetetlen összhangja.

A Viga Polar B toronyépítő és formaberakó egy ötletes és szórakoztató játék, amely a logikai gondolkodást, a finommotoros készségeket, a formák és színek felismerését fejleszti a gyermekekben. Kiváló minőségű anyagokból készült figyelmes tervezéssel. A toronyépítő és formaberakó tökéletes választás minden szülő számára, akik játékos formában szeretnék fejleszteni gyermekeik logikai gondolkodását, szín- és forma-felismerését, és finommotoros készségeit. Minőségi kivitelezése és innovatív tervezése révén, ez a termék nem csak szórakoztat, de hosszú távon is kiváló befektetést jelent a gyermek fejlődése szempontjából.

Jellemzők:

  • Forma és színfelismerés: A játék célja, hogy a gyerekek helyesen illesszék a különböző formájú és színű kockákat a megfelelő helyre. Ez elősegíti a szín- és forma-felismerést.
  • Toronyépítő: A különböző formájú és színű kockákból tornyot is lehet építeni, ami fejleszti a térbeli gondolkodást és a finommotoros készségeket.
  • Kiváló minőség: A játék a legjobb minőségű faanyagból készül, amely garantálja a tartósságot és ellenáll a gyakori használatnak. A színes részletek nem mérgező festékekkel vannak festve, így a termék teljesen biztonságos a gyermekek számára.
  • Kreatív játék: Az önállóan is használható kockák lehetővé teszik a gyermek számára, hogy saját történeteket találjon ki és szabadon használja a fantáziáját.
  • Egyszerű tárolás: A játék kialakítása lehetővé teszi a kockák egyszerű tárolását, ami minimalizálja a rendetlenséget a gyermekszobában.
KEVESEBB MINT 10 DARAB RAKTÁRON!
7 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 146 Ft
A TERMÉK ADATAI:
Származási hely
Szlovénia
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
44016


TUDTAD?

   Fő termékünket, a saját tervezésű láb- és kézszobor készítő szettjeinket már 2016 óta gyártjuk folyamatosan. A kezdetekben még BabaTappancs néven hoztuk forgalomba, de ahogy nőtt a viszonteladóink száma, úgy körvonalazódott egy új márkanév bevezetésére is az igény - így született meg az ÉnSzobrom brand. 

A BabaTappancs az évek alatt átalakult egy igazi on-line bababolttá és mára már gyakorlatilag mindent megtalálhatsz nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető babaöböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.

 

Rólunk írtátok:

 

Webáruházunk nem biztosítja azt, hogy fogyasztói értékeléseket kizárólag a terméket használó vagy megvásárló fogyasztók küldhetnek be. További részletek a fogyasztói értékelésekre vonatkozó alapelveinkről ide kattintva érhető el.

 

Vélemények a termékről:
Tedd jobb hellyé a BabaTappancs.hu-t, írd meg véleményed a termékről!
Kiegészítő termékek