KISZÁLLÍTÁS MÁR 990 Ft-TÓL!

Telefonos ügyfélszolgálatunk:
 06-1-394-0934

Készíts ÖRÖK emléket!
A 2016 óta gyártott, eredeti kézszobor készítő készleteink:

Webáruházunk nem biztosítja azt, hogy fogyasztói értékeléseket kizárólag a terméket használó vagy megvásárló fogyasztók küldhetnek be. További részletek a fogyasztói értékelésekre vonatkozó alapelveinkről ide kattintva érhető el.

Partnereink:

Mit kell tudnod rólunk?

Bálint - BabaTappancs

Molnár-Fekete Bálint vagyok, a BabaTappancs bababolt és webáruház tulajdonosa. Nagypapám már az 60-es évektől rengeteg időt szentelt hobbijának, ami a szobrászkodás volt. Sokmindent reprodukált, többek között a saját kezét és arcát is. 2016-ban megtudtam hogy hamarosan boldog apuka leszek és a gyerekszoba kialakítása közben jött elő a kreatívkodós „örökségem”. Kislányom megszületése után megalapítottam a BabaTappancs webáruházat, hogy másoknak is elérhetővé tegyem azokat a kreatív hobbi technikákat / eszközöket, amik nekem és a körülöttem élőknek napi szinten okoz örömöt...

Innentől kezdve elindult a kéz- és lábszobor készítő szettek gyártása, majd követve igényeiteket, folyamatosan fejlődtünk és még ma is fejlődünk. Mára már gyakorlatilag minden megtalálható nálunk, amire egy szülőnek és gyermeknek szüksége lehet 0-8 éves korig. Velünk már az új családtag megszületése elött elkezdheted a babaszoba berendezését, hiszen bababútorokban sem szűkölködünk - mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, legyen az rácsos babaágy, pelenkázó komód vagy akár a szülői ágy mellé helyezhető babaöböl.

A ruhákat sem kell máshonnan beszerezned. Rugdalózó, body, napozók, gyermek pólók, kislány ruhák, szoknyák és egyéb ruházati kiegészítők szinte minden méretben és színvilágban - eredeti Disney és mesehősös mintákkal!

Végül, de nem utolsó sorban több tízezer játékból válogathatsz a család legapróbb tagja számára! Lego, Duplo és Playmobil szettek, kreatív - készségfejlesztő és társas játékok, plüss állatok, futóbiciklik és rollerek, kisautók és fiús játékok, babák és lányos játékok.